224 de polițiști cărășeni au acționat în ultimele 24 de ore în contextul crizei COVID-19

Pentru limitarea incidenței coronavirusului în județ, în perioada 21.03 ora 8 și 22.03.2020, ora 8, în Caraș-Severin au acționat 224 de polițiști cu 108 mijloace, în cadrul a 109 misiuni. Dintre acestea, patru au fost misiuni de însoțire (14 autovehicule transportate în convoaie cu 50 de persoane), 40 de misiuni de verificare a unor persoane (48 de persoane verificate), 64 de misiuni de verificare a respectării măsurii autoizolării (754 persoane verificate) și o misiune de triere.

Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul Județean de Jandarmi din Caraș-Severin acționează zi și noapte pentru prevenirea situațiilor în care ar putea apărea un pericol pentru cetățeni, prin nerespectarea regulilor de către cei aflați în autoizolare sau carantină dar și de către cei care intră în țară și nu se spun prevederilor legale și urgenței sanitare.

Tot astăzi a sosit la Spitalul Județean de Urgență din Reșița o donație din partea Spitalului Județean de Urgență Timiș. Este vorba de 30 de costume de biosecuritate (galbene), 30 perechi de ochelari, 20 de perechi de botoșei de protecție și măști medicale de protecție. Ec. Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean de Urgență al județului Caraș-Severin mulțumește, în acest sens, pentru prietenia, amabilitatea si promptitudinea managerului Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, dr. Pătrașcu si a dr. Dorel Săndesc, șeful secției ATI pentru gestul domniilor lor, în condițiile în care lumea spitalicească timișoreană e confruntată, la rândul ei, cu probleme deosebite în această criză.

COMPARTIMENTUL DE COMUNICARE