Premieră medicală: a fost lansat vaccinul antidiabet

Vaccinul pentru diabet a fost prezentat în mod oficial, ceea ce se prevede că e o soluţie în progresul bolii şi chiar în ceea ce îi priveşte efectele adverse.

Conform cercetătorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atât la copii, cât şi la adulţifără a avea efecte adverse. Aceştia au evidenţiat deşi imunizarea nu este un remediu, există îmbunătăţiri notabile lapacienţii care au fost trataţi.

S-a observat, de asemenea, deşi fiecare pacient este unic şi progresia bolii depinde de factori diferiţi, există foarte multe ameliorări în cazul pacienţilor cărora li s-a administrat tratamentul.

Iniţiatorul acestei autohemoterapii, Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura,indicând după ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la pacient, aceştia sunt amestecaţi cu 55 de ml de soluţie salina, iar apoi răciţi la temperatura de 5 grade Celsius.

După ce este extras din corp, temperatura sângelui atinge 37 grade, iar atunci când este răcitla 5 grade, are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectând gradat problema. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul se desfăşoară timp de un an.

“Acest vaccin reprezintă mai mult decât un medicament, este o practică medicală. Nou îlprivim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inima, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele “, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pentru a evita complicaţiile, pacienţii trebuie colaboreze cu medicii, întrucât această este oopţiune de tratament, nu un leac de vindecare 100% .

Pe lângă vaccin, pacientul trebuie îşi continue exerciţiile regulate şi regimul alimentar, pentru a obţine rezultatele cele mai bune şi pentru a evita complicaţiile care survin în urma acestei boli.