Ziua Națională Fără Tutun

Diseminăm pentru dumneavoastră, mai jos, un chestionar al Institutului Național de Sănătate Publică privind fumatul. Vă rugăm să intrați pe limk și să răspundeți la câteva întrebări.

Acest chestionar urmărește explorarea cunoștințelor, atitudinilor și comportamentelor dvs. cu privire la fumat, în special la produsele cu nicotină fără fum, respectiv țigări electronice și dispozitive cu tutun încălzit.

Chestionarul a fost dezvoltat și vă este adresat în contextul pregătirii, de către Institutul Național de Sănătate Publică, a campaniei de informare, educare și conștientizare care are ca temă produsele cu nicotină fără fum, respectiv țigări electronice și dispozitive cu tutun încălzit. Această campanie se desășoară în cadrul Programului Național V (cinci), de Evaluare și Promovare a Sănătății, Subprogramul de evaluare și promovare a sănătății și educație pentru sănătate al Ministerului Sănătății.

Participarea dvs. este voluntară. Răspunsurile oferite de dvs. vor fi prelucrate și prezentate în format agregat (la nivel de grup), fiind utile în proiectarea și pregătirea materialeor aferente campaniei menționate anterior.

Vă mulțumim pentru participare!

Chestionar Ziua Națională Anti-Tutun 2021 (google.com)